Udendørs malerarbejde

Lad Malermester René Havmøller varetage dit udendørs malerarbejde

Hvis du ønsker et malerarbejde af høj kvalitet, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Malermester René Havmøller lægger vi nemlig stor vægt på at levere et resultat til kunderne, der møder deres forventninger. Vi tilbyder alt lige fra træbeskyttelse til maling af facader og maling af træværk samt vinduer og døre – og vi stiller vores kompetencer til rådighed for private såvel som erhvervskunder. I vores samarbejde med kunden lægger vi stor vægt på en gensidig tillid, fordi vi er overbeviste om, at det skaber et bedre resultat i sidste ende. I vores arbejdsproces giver vi dig gerne tips og vejledning, så du eksempelvis kan holde dit træværk pænt i mange år.

Vi trækker på vores mange års erfaring

I det daglige arbejde med træbeskyttelse bruger vi også linolie og trætjære, som vi har oparbejdet erfaring med. Grunden til dette er, fordi vi jævnligt arbejder med renovering af ældre huse i og omkring Ebeltoft, hvilket gør, at vi har god erfaring med disse former for træbehandling. Vi lægger god tid og energi i arbejdsopgaven, så kunden altid er tilfreds med vores malerarbejde. Kunden er desuden dækket af en garanti for kvalitetssikret arbejde gennem vores medlemskab af Danske Malermestre. Så hvis du mangler en professionel maler til at klare opgaven, står vi klar.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du ønsker at vide mere om, hvem vi er – eller hvad vi kan gøre for dig – så kontakt os gerne. Ring på tlf. 21 48 57 97 eller skriv en mail til os på malermester@nypost.dk. Vi vurderer gerne din situation og giver dig et uforpligtende tilbud, når du kontakter os.

Udendørs malerarbejde

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon eller e-mail

21 48 57 97
malermester@nypost.dk