Indendørs malerarbejde

Malermester René Havmøller tilbyder professionelt indendørs malerarbejde

Hos Malermester René Havmøller varetager vi alt forefaldende malerarbejde indendørs. Det betyder, at der stort set ikke er nogle begrænsninger for, hvilken slags opgaver vi udfører. Ofte kontakter vores kunder os, hvis de er i gang med at om- eller tilbygge eller blot trænger til at opfriske deres rum i hjemmet. Her udfører vi malerarbejde for private såvel som erhverv. Ved større eller mindre renovationer er vi også din fortrukne fagmand, da vi altid leverer et kvalitetssikret resultat. Din garanti for et tilfredsstillende stykke arbejde er, at vi er medlem af Danske Malermestre, som netop garanterer kvaliteten af vores arbejde.

Vi har respekt for dit hjem

Når vi rykker ud til et hvilket som helst malerarbejde, uanset om det gælder opsætning af filt, tapet eller malerbehandling af vinduer og døre – så udfører vi vores arbejde med stor respekt for dig og dit hjem. Vi sørger for at rydde op og passe på din bolig, imens arbejdet står på. Vi sørger også for at skabe en god dialog med dig, så du føler dig tryg hele vejen igennem. Vælg derfor os, hvis du ønsker en kompetent maler til eksempelvis tapetsering eller malerbehandling af træværk. Vi har erfaringen med os, og derfor sikrer vi dig godt stykke håndværk.

Vil du vide mere?

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig efter at vide mere. Vi svarer gerne på eventuelle spørgsmål og rådgiver dig, så du får et resultat, der bringer glæde i rigtig mange år. Kontakt os på tlf. 21 48 57 97 eller send en mail til malermester@nypost.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Indendørs malerarbejde

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon eller e-mail

21 48 57 97
malermester@nypost.dk